PRODUKCIJA

TV PRODUKCIJA

Sve ono što se snima i prikazuje na TV i ostalim platforamama (Youtube, Vimeo, TIK TOK, Insta-gram, Facebook, brojni TV kanali), a ukratko podrazumijeva snimanje igranih serijala, igranih fil-mova, dokumentaraca i dokumentarnih serijala, informativnih emisija, video spotova, sportskih programa i ostalog.
TV produkcija može biti “in house”, dakle sve se snima u produkciji iste TV kuće s ljudima koji su tamo zaposleni. No postoje i nezavisne produkcije koje prodaju svoj program određenim TV kućama koje su zakonski dužne jedan postotak svojih programa kupovati od nezavis-nih produkcija.
Pratimo vaše želje i ideje te pokrivamo sve segmente video i audio produkcije. Za vas možemo kreirati mnoštvo novih i kreativnih ideja, napisati scenarije, nacrtati storyboarde, snimamo, monti-ramo, animiramo, proizvodimo radijske reklame i atraktivne web kampanje. Vaše želje pretvara-mo u plan, vašu skicu u konačan nacrt, dok konačan nacrt ne postane umjetničko djelo.

ŠTO MI RADIMO KAD JE O PRODUKCIJI RIJEČ?

TV REKLAME

Jeste znali da je prva hrvatska reklama napravljena u vrijeme Kraljevine Srba Hrvata i Slovenaca 1926 godine, za pastu za zube, famozni Kalodont koju je u Beogradu režirao Josip Novak. Trajala je za to vrijeme, raskošnih 7 minuta i 42 sekunde i bila je prikazivana u kinima. Mnogo je različitih primjera reklama, pa ćemo navesti samo neke od njih. Reklame mogu biti animirane, igrane, teaser (kratka poruka u kojoj se nagoviješta nešto o proizvodu). Ovisno o samoj produkciji, i trajanju možete birati spotove koji imaju najmanje 5 sekundi ili najdulje u trajanju od 60 sekundi. Sve ovisi o budžetima koji su vam na raspolaganju. CIjene izrade reklama u našoj produkciji za vašu tvrtku kreću se od _________kn pa do _____________ kn.
Ako znamo da su danas društvene mreže i brojni digitalni kanali maksimalno usmjereni prema video sadržaju i da više od 2 milijarde korisnika svakog mjeseca koristi YouTube a sve više ih se povezuje sa Tik Tokom, Instagramom, Snapchatom i ostalim platformama, znamo i da je došlo vri-jeme u kojem je video sadržaj postao ključan komunikacijski alat na moćnim kanalima oglašavanja, te bi bilo dobro da prionemo izradi promo videa i za vas. Video sadržaj je u ovom trenu najatraktivnija vrsta oglašavanja. Facebook algoritmi prije svih osta-lih sadržaja nagrađuju upravo video sadržaje te oni ostvaruju puno bolju zapaženost odnosno vidlji-vost na korisničkom feedu, a to konkretno znači ako bi promovirali neki proizvod na primjer na Fa-cebooku Instagramu i Tik Toku sa atraktivnim videom, da će on biti isporučen bitno većem broju vaših korisnika (pratitelja) nego da ste im ponudili samo tekst i kratak opis proizvoda. Za video sa-držaje mi smo posebno stručni, jer vam i tu možemo ponuditi full service uslugu a mnoštvo naših sretnih referenci to dokazuje iz mjeseca u mjesec.

PROMOTIVNI FILM

EXPLAINER VIDEO

U šarolikom i čarobnom svijetu brojnih videa, postoje već brojne varijacije na tu temu. Explainer video je jedan od najučestalijih primjera, pored klasičnog oglašivačkog videa.
Videozapisi s objašnjenjima kratke su video forme koje objašnjavaju ili predstavljaju nešto o tvrtki. Mogu pokriti samo jedan mali (ali važan) segment vaše tvrtke ili mogu pokriti poslovanje u cjelini, ukoliko explainer ima dovoljno prostora da pokrije objašnjenjem više materije. Takvi videozapisi imaju više vrsta i podvrsta a najpopularniji je trenutno motiv videa s korištenjem ilustriranih likova (ljudi ili objekata) u svim mogućim kombinacijama boja. Posebno primjetan trend zadnjih godina je kombinacija pokretne grafike i animacije.

2D i 3D animacije – pomladite vaše poslovanje i osvježite ga
Animirani video može predstaviti vašu tvrtku na način koji prati trenutne trendove i zasigurno će polučiti veće zanimanje od bilo koje suhoparne priče, pa i da je ispričana najboljim stilom. Video možemo ubaciti gdje god želite; na portale, na YT kanale, na Vaš i naš Facebook, Instagram, Vi-meo, Tik Tok, na TV kanale.. Dopustite nam da intuitivno pogodimo srž vaše priče ako sami niste sigurni što bi htjeli, i da za vas kreiramo hit u svijetu modernog digitalnog oglašavanja koristeći video animacije.
2D animacije i 3D animacije su ono što vam možda baš u ovom trenu može znatno popraviti re-nome i osvježiti vaše poslovanje te ga i znatno pomladiti. Tko ne bi želio biti u trendu?
A zašto video animacija? Zato jer tako dopiremo do većeg broja vaših potencijalnih korisnika i mo-žemo napraviti kreativan uradak zahvaljujući kombinaciji animacije i grafike. To su motivi s kojima možemo napraviti sjajnu priču. Vaš business možemo predstaviti na jednostavan a opet izrazito efektan način.

We would love to know you
GET IN TOUCH WITH US

    Copyright ©2022 RASDVATRI. All rights reserved | Dig[IT]alna agencija Kom@