ŠTO RADIMO

RASDVATRI

TV OGLAŠAVANJE - vječno u trendu

Ali televizija je preskupa, mi si to ne možemo priuštiti! Radi se o još jednom mitu u svijetu oglašavanja. Postoje izazovni TV paketi već od 1000  – 1500 Eur. Šteta je ne iskoristiti jedan od ključnih oglašivačkih kanala u zemlji, a mi vam možemo ponuditi full-service uslugu kroz zakup ali i izradu TV spota. Nakon vaše autorizacije spot će biti lansiran u TV univerzum, vidljiv krugu preko 2.000,000 gledatelja! Ako ne znate koji TV program odabrati, tada ćemo zajedno sjesti i predložiti vam izbor termina i televizijskih postaja. I konačno – još jedna prednost suradnje s Rasdvatri: TV ne mora biti skup jer vam uz povoljne pakete zakupa osiguravamo i odlične popuste.

U svijetu u kojem se čini kao da živimo u akcijskom filmu B-produkcije, radio može biti dobar prijatelj. Nešto kao stari pouzdani susjed, ili toplo rame na koje naslanjamo uho u nadi da nećemo biti bombardirani vizualnim senzacijama kojima smo dnevno izloženi. Kreativnim porukama kroz samo 5 ili čak 30 sekundi zainteresirati ćemo slušatelje da okrenu vaš broj ili kliknu na vašu poveznicu. Naša rješenja započinju osmišljavanjem radio spota, izborom spikera i glazbe, prijedlozima radio stanica, vodimo vas cijelim putem sve do analize oglašavanja vašeg spota na radiju. 

RASDVATRI

RADIO - smisao u svijetu punom buke

INDOOR (UNUTARNJE) OGLAŠAVANJE - pametna interakcija s posjetiteljima

Indoor oglašavanje vrsta je oglašavanja gdje se poruke i objave o proizvodu, događanjima, uslugama, robnim markama, objavljuju unutar zatvorenog prostora koji nosi interakciju sa svojim korisnicima. Dakle sve ono što vidite u liječničkim ordinacijama, supermarketima, kafićima, apotekama, autobusnim kolodvorima, trajektima, aerodromima, sportskim klubovima itd. Zajedničkim trudom osmislitii ćemo pametnu poruku koja će biti stalan pratitelj posjetiteljima lokacije vama važne u prodajnom plasmanu.

Sve što oglašava Vašu tvrtku, događaj ili proizvod na otvorenom može se svrstati pod vanjsko oglašavanje. Reklama u pokretu uvijek je atraktivna stoga jer komunicira brzo i efikasno ono što će vam poslije ostati kao podsjetnik. Možemo zakupiti za vas najbolja plakatna mjesta i ponuditi autentično rješenje plakata kroz poruku i vizual kojim ćete vašu konkurenciju ostaviti kilometrima iza vas!

VANJSKO (OUTDOOR) OGLAŠAVANJE - reklama kao suputnik

DIGITALNI MARKETING -svjetionik na web oceanu

Digitalni marketing je poput oceana čijim se strujama marketinški procesi koriste na sve moguće i raspoložive načine.  Osim što je jeftin, brz, kreativan i transparentan u smislu mjerenja troškova i učinka, pokazao se kao dobitna kombinacija za one koji su upravo posredstvom modernih tehnologija zaživjeli u svijetu prodaje. No, dostupnost i povoljne cijene rezultiraju gomilom oglasa i sadržaja na webu. Stoga kako istaknuti baš vašu robnu marku u moru termina i proizvoda koji se probijaju na cilju google pretraživanja? Kako od vas napraviti zapaženi digitalni brand? Opet imamo isti odgovor. Za vas ćemo komunicirati autentičnu svrhu i vrijednost!

Google oglašavanje plaćeno je oglašavanje ključnih riječi koje korisnici pretražuju (googlaju) i za koje im se isporuči određeni rezultat – a rezultata može biti jako, jako puno. Konkurencija je žestoka i dobiti rezultat na prvu stranicu google tražilica,  spada u mračni predmet žudnje. Upravo zbog toga za uspješnu kampanju nužno je angažirati nekoga tko zna što radi. Prednost Google oglašavanja esencijalno je u današnjem svijetu jer se sve može precizno pratiti, mjeriti i analizirati, a plaćate tek onda kada korisnik klikne na oglas te posjeti direktno vaš web. Kontrola troškova je također prednost jer u svakom trenutku možete povećati ili smanjiti pa čak i posve ukinuti budget namijenjen oglašavanju, bez zadanog vremena ili uklesanih rokova. Sami ste gospodari svog budžeta, vremena i kampanje.

Vašu Google kampanju započeti ćemo razgovorom o tržištu i proizvodu koji plasirate. Ako ste u posjedu divne istarske vile za odmor, nećemo kampanju targetirati prema toj ključnoj riječi jer ih ima već puno na tržištu nego zamijeniti nekim drugim pojmom (npr. Kamena ljepotica šapće stoljetne priče). Također, preporučiti ćemo izradu kratkog videozapisa ili PR priče koja se može dobro optimizirati na nekom od domaćih portala te se pojaviti u rezultatima pretrage lakše od konkurencije koja to nije napravila. Ovakvih i sličnih mogućnosti ima bezbroj, a Rasdvatri je vaš orijentir i putokaz!

Tijekom kampanje potrebna je stalna optimizacija kako bi se došlo do učinkovite potrošnje budžeta i najboljih rezultata. I tu očekujte naš angažman  koji će paziti i maziti vaš brend, vaš budžet i vaš rezultat!

GOOGLE OGLAŠAVANJE - sprint do kupca

OGLAŠAVANJE I ODRŽAVANJE DRUŠTVENIH MREŽA - ogledalo vašeg branda

Čuli ste za Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest… lista je podulja. Slažemo se kako oglašavanje treba plasirati i na TV i u glossy magazin namijenjen ciljanoj klijenteli, ali imati Facebook/Metu i Instagram profil, danas spada u opću higijenu marketinškog proizvoda. Ono što morate napraviti prije kreiranja Facebook ili Instagram računa je posložiti dobru priču koja leži iza društvenih mreža (dobar web, kvalitetne blogove, lijepe fotografije, dobru video produkciju) i nema razloga da ne zasvijetlite sjajno na nebu društvenih mreža! Dobre fotografije će pregledati svatko. Dobar uvod će pogledati svi! Dobar link sa zanimljivim uvodom koji poziva na akciju također će kliknuti dobar broj vaših korisnika ako u kampanju uključite nekoliko osnovnih postulata o kojima ćemo vas rado informirati na zajedničkom sastanku ili kratkom razgovoru. Oglašavanje na društvenim mrežama jednom je riječju, nešto poput izloga vašeg prijašnjeg truda – web stranice, video produkcije, fotografija i tekstova…

Zahvaljujući prodoru novih tehnologija, grafički dizajn pronalazi svoje mjesto u videozapisu, filmu, trodimenzionalnim objektima, ambalažom, dizajnom vanjskih i unutarnjih prostora… U svakom slučaju dizajnom poruku oblikujete sukladno vašoj ciljnoj grupi. Nekada morate doslovno pogoditi što klijent želi, nekada morate biti intuitivniji od tarot ili horoskop majstora, a nekad vam klijent prepusti sve – što je nama osobno najdraži proces jer odriješene ruke čuda čine kada je dizajn u pitanju! Tu nastupamo mi s našim timom nadarenih umjetnika i kreativaca.

GRAFIČKI DIZAJN - ravnoteža između posla i umjetnosti